Interested in a customized solution? Contact us

Interested in a custom solution?

Jobs

Software Developer

ZiuZ HQ | The Netherlands

De kranten staan vol over ‘artificial intelligence’ en hoe dat de toekomst zal beheersen. Maar wil je echt werken bij een startup die daarmee katten-foto’s weet te herkennen op Instagram? Of bij een logge multinational die door ‘big data’ analyse nog meer geld hoopt te verdienen?
Of … kom je ons helpen bij zaken die er écht toe doen?

 

Over ZiuZ

ZiuZ is een innovatief bedrijf dat vooroploopt in het ontwikkelen van hoogwaardige technologie op het gebied van visuele intelligentie. Het is onze missie om impact te hebben wereldwijd met producten die een bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijk relevante vraagstukken. Daarom creëren we praktische en gebruiksvriendelijke oplossingen voor politie- en veiligheidsdiensten en de medische wereld.

 

Over onze ambitie

We willen nog meer impact hebben met onze bestaande producten en willen onze AI kennis inzetten in nieuwe markten. Dus de rechercheurs in staat stellen meer slachtoffers te vinden en meer daders te pakken. Ervoor te zorgen dat er minder fouten worden gemaakt in de medicijndistributie bij apotheken, zodat er minder dodelijke ongelukken en ziekenhuisopnames zijn. En onze kennis van AI en beeldherkenning combineren ten behoeve van Computer Aided Diagnose in de medische wereld. En dat alles wereldwijd!

 

Over onze product ontwikkeling

Bij ZiuZ bedienen twee Scrum teams de twee business lines (Forensic en Medical). De producten worden veelal ontwikkeld met Microsoft oplossingen en technologie (.NET, SQL Server). Voor Forensic betreft dit voornamelijk software oplossingen, voor Medical meer een combinatie van hardware en software. Daarnaast wordt continue gewerkt aan nieuwe product ontwikkeling en wordt onderzoek uitgevoerd. ZiuZ heeft een dedicated research (R&D) team, echter ook het development team krijgt structureel 10% ruimte om hier een steentje aan bij te dragen! Denk aan experimenteren met een Hololens, onderzoek naar algoritmiek, architectuur of een ander eigen ingebracht idee. Je krijgt daar veel vrijheid in!

 

Over jou als developer

Jij bent een software developer met gedegen skills op Microsoft gebied en minimaal enkele jaren ervaring. Je programmeert in C#.NET en hebt kennis van SQL (Server). Je voelt je verantwoordelijk voor resultaten, maar ook voor het team. Je weet een goede balans te vinden tussen zelfstandig werken en het team betrekken. Je komt met eigen frisse ideeën en legt keuzes voor in plaats van problemen. Je bent daarnaast een echte ‘problem solver’ en laat problemen niet los voor ze zijn opgelost.

 

Je werkt in een Scrum team samen met andere programmeurs en een tester. In eerste instantie zul je in het Forensic team komen welke werkt aan oplossingen ter ondersteuning van politie- en veiligheidsdiensten. We ontwikkelen aan meerdere producten en projecten, er zijn dus ook meerdere product owners. De processen worden begeleid (scrum master) door de group leader development, welke ook de leidinggevende is van de afdeling. Een software architect helpt de grote lijnen uit te zetten, bewaakt deze en is ook  sparringspartner.

 

ZiuZ vindt het belangrijk dat je zelfsturend bent en je durft te laten horen. Autonomie staat hoog in het vaandel. Maar vooral zoeken we een teamplayer die helpt om het team verder te ontwikkelen in een uitdagende setting.

 

Over jou als persoon

Je wordt in je rol als software developer binnen ZiuZ betrokken bij:

  • Uitwerken van te ontwikkelen backlog items;
  • Ontwikkelen en (bouw)testen van nieuwe functionaliteiten;
  • Oplossen van productie problemen en bugs;
  • Research activiteiten (10% van je tijd).

 

Als ideale kandidaat spreekt het voorgaande je aan en:

  • Heb je HBO of WO werk en denkniveau;
  • Heb je ervaring met Web development;
  • Heb je ervaring met ontwikkelen van unit tests (of zelfs TDD?);
  • Houdt je focus op betrouwbaarheid van oplossingen;
  • Houdt je van een informele sfeer en humor;
  • Denk je soms net even wat anders.

 

Dus wil jij werk doen wat er toe doet en ben je een versterking voor ons development team?

Solliciteer dan op de functie van ‘software developer’ en stuur je motivatie en CV!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Contact ZiuZ

Jarno Bosch

Group Leader Development

j.bosch@ziuz.com
+31 6 51 389 050

Apply for job